Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Help / Retourzendingen
Retourzendingen
Retour / Garantie
Onze retourpolitiek is simpel: geen gekibbel!! Is het nu enkel omdat je je niet meer gelukkig voelt met je keuze, het verkregen product bij ontvangst defect was... Stuur ons het product terug (op jouw kosten) in ongeopende verpakking binnen de 15 dagen na ontvangst en je krijgt van ons een voucher voor een ander product op onze site van dezelfde waarde. In geval van een defect product bij levering en je bent je vertrouwen kwijt in het product, kan je vragen voor een refund. De aankoopsom (min leveringskost) wordt onmiddellijk teruggestort op je rekening.

Je vraagt je af: hoe stuur ik een product terug? Je belt ons op via (T) +32 (0)56.21.25.20 waar je de OG-retour code ontvangt. Zonder de OG-retourcode kunnen wij het teruggestuurde product niet in ontvangst nemen. Hieronder vind je enkele belangrijke punten terug hoe we onze 'retours' opsplitsen:

Foutieve levering en/of defecte producten

Als je een product terugstuurt omdat het foutief is van onze zijde, of omdat het product defect was bij levering, nemen wij graag de kosten van het terugsturen ter onze laste. Let wel: vergeet niet eerst de 'OG-retour code' aan te vragen. De kosten van 'origineel verpakt!' blijven ten laste van de klant en kunnen niet teruggestort worden. Bij foutieve en/of defecte goederen dienen deze steeds teruggestuurd te worden binnen de 15 dagen na levering.

'Change of heart'

Stel: je hebt een geschenkje ontvangen en het is totaal niet wat je wou. Dat nemen we terug voor je, MAAR enkel als het niet speciaal werd besteld voor je en ons in ongeopende verpakking wordt teruggestuurd. In elk geval moet het pakje ons via 'OG-retour code' worden teruggestuurd binnen de 15 dagen na aankoop. Dit valt onder de regelgeving van 'verkoop op afstand' (DSRs wetgeving) Kosten van verzending en Origineel verpakt! blijven ten laste van de klant.

Bederfbare producten

Bederfbare producten kunnen onder geen enkel beding teruggenomen worden.

Producten verloren bij terugzending

Goederen die teruggestuurd worden via OG-retourcode en tijdens de verzending 'verloren' geraken kunnen ons niet ten laste gelegd worden. De klant blijft verantwoordelijk voor de terugzending. We raden je aan te werken met een erkende koerierdienst.

Terugstorting of vervanging

Terugstortingen en/of vervangen voeren wij steeds binnen de 7 kalenderdagen uit. Gelieve bij een terugstorting steeds uw banknummer op te geven ter uitvoering. Let wel: Atrade kan onder geen enkel beding verantwoordelijk gesteld worden voor geallieerde commerciële derving, of andere schadeclaims, in welke aard dan ook, zelfs niet in geval van overmacht.

Klachtenprocedure

Het team van Originele Geschenken vindt elke klant even belangrijk, en we investeren iedere dag veel tijd in 'klantentevredenheid'. We streven ernaar elke mail met vragen of ev. klachten (God behoede ons!) op dezelfde dag te beantwoorden. Vind je mail te onpersoonlijk, aarzel geen seconde ons te bellen via (T) +32 (0)56.21.25.20, waar we u onmiddellijk verder helpen. Alle feedback is steeds welkom!