Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Help / E-commerce Label
E-commerce Label
Wat is het UNIZO E-commercelabel?
Definitie = een kwaliteitsgarantie voor de klanten en de webshop zelf!

Amper 4% van de Vlaamse ondernemers biedt zijn klanten een waterdichte online verkoop via de eigen website, mèt de mogelijkheid online te betalen, zo blijkt uit UNIZO-onderzoek. Wie online aankopen wil doen, deed dat voor kort vooral bij buitenlandse webwinkels.

Om ondernemers te stimuleren een veilige, klantvriendelijke webwinkel te ontwikkelen, lanceerde UNIZO een e-commerce audit. Sites die beantwoorden aan de wettelijke vereisten en aan de voorwaarden voldoen inzake gebruiksgemak en veiligheid, kunnen het UNIZO e-commercelabel ontvangen.

Een site met het UNIZO (slechts 47 webshops in België bezitten dit label) bevat correcte en volledige informatie over het bedrijf en de ondernemer achter de site. Ook de prijzen van de goederen of diensten, eventueel bijkomende leveringskosten, betalingsmogelijkheden en -voorwaarden èn annulatiekosten staan ondubbelzinnig vermeld op de site. Bij online bestellingen of aankopen ontvangt de koper bovendien een bevestiging van zijn/haar order met daarop alle gegevens van de transactie ter controle. Online betalingen moeten gebeuren via een erkende payment service provider.

Waarom een UNIZO E-commerce label?
Aan jezelf ken je een ander. Je komt in een webwinkel en vindt het aanbod echt leuk en interessant. Maar durf je hier dan echt iets te kopen?

  • Zijn die online betalingen wel voldoende veilig?
  • Welke garantie heb je dat het product ook daadwerkelijk geleverd wordt?

We zien het ook jullie soms denken, als je de eerste keer op www.originelegeschenken.be surft... En jullie hebben gelijk ook! Er lopen nogal wat rare kwasten in webwinkelland rond, die zicht al te gemakkelijk achter hun virtuele façade kunnen verschuilen. Vertrouwen, daar gaat het om! Het E-commercelabel, en de strenge voorwaarden om het te kunnen krijgen, overtuigen onze klanten dat wij wèl betrouwbaar zijn!

Een onafhankelijk kwaliteitslabel schept het noodzakelijke vertrouwen, dat hadden wij al snel door. We hebben de testen doorstaan zonder zware kleerscheuren en kunnen jullie met trots dit E-commerce label voorleggen...

"Dank je wel voor het vertrouwen!"