Home / Blogoverzicht / Tips voor een romantisch verjaardagscadeau voor hem of haar

Tips voor een romantisch verjaardagscadeau voor hem of haar

29/03/2010 12:38
Is het binnenkort de verjaardag van je vriend of vriendin of vieren jullie samen een romantische dag?  Dan hebben wij alvast enkele tips voor een geslaagde en bovenal romantische avond.  Het enige wat je nodig hebt is een rugzak, een fles champagne, 2 glazen en een vliegende lampion.  

Tip 1
Blinddoek je vriend of vriendin zodat hij of zij helemaal niet weet waar jullie heen haan. Draai desnoods vier maal rond de blok tot hij of zij het noorden kwijt is en vaar dan koers naar een romantische plek. Dit kan aan zee zijn, in het park, .. of gewoon lekker thuis op een gezellige plaats in de tuin.

Tip 2

Ga lekker gezellig zitten op een rustige plaats en bied haar een glas champagne aan. Het is dus aangeraden om een strandlaken mee te nemen zodat jullie droog en warm zitten. Steek enkele kaarsjes aan of zorg voor leuke sfeerverlichting. Luister naar jullie lievelingsmuziek en maak er een gezellig bijeenzijn van.

Tip 3

Als afsluiter rond je af met dit romantisch idee: Je steekt samen een lampion aan met een lucifer of aansteker. Het is belangrijk om deze samen tegen de grond te houden tot er voldoende warme lucht in de zak zit. Vervolgens zal deze langzaam de lucht in steigen en kunnen jullie dit wonderlijke lichtje tot ver in de hemel volgen.

De Vliegende lampion kan je verkrijgen via Originelegeschenken.be
Auteur: Charlotte Houtmont