Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...

Tips voor een geslaagde Barbecue

18/06/2009 15:29

Niets is gezelliger dan in je tuin barbecueën op een warme zomeravond.  De typische geuren en smaken brengen je zonder twijfel in vakantiestemming. Wil jij dit jaar nog méér uit je BBQ halen?  Dan hebben wij enkele tips voor een barbecue op 'Originele wijze'.

Lees onze 5 originele BBQ tips:1. Barbecuen kan je overal!

Woon jij op een appartement of studio en heb je toch een klein terrasje?  Geen nood! Met deze originele barbecue kan je haast overal weg.  Hij is heel handig zodat je hem overal kan meenemen: op het strand, in het park, op reis, in de camping en bedenk het maar...  

Barbecuen kan je overal met deze Fire bucket BBQ 

 

 
 

 

 

2. Schort en toebehoren

 

 
BBQ zwaard
Wil je je partner wat stimuleren om toch achter die barbecue te gaan staan deze zomer. Doe het dan op deze ludieke manier. Met dit BBQ zwaard was barbecuen nog nooit zo leuk. Het bijgeleverde zorro masker mag natuurlijk niet ontbreken om de avond compleet te maken. Deze onmisbare zomer gadget beschermt je trouwens voor opwakkerende vlammen uit de barbecue.


Simpel, BBQ is je ding en jij bent steeds de 'man' aan het vuur? Deze BBQ-riem zal je leven veranderen! The grillslinger is een full-option gastronomische werkriem, en neem van ons aan... Women find it sexy!!
Stop met het heen-en-weer gezeul met je werkgerei voor je kunt starten. Je trekt 'the grillslinger riem' aan en je bent er klaar voor! Aan de riem vind jet een set van 'high quality' BBQ-tools terug die je steeds in een 'quick draw' kunt nuttigen... Er is zelfs plaats voorzien voor een fles olie en je kruidenflesjes!
Wie kent als doorzomerde BBQ-ist niet de miserie waar je je werkgerei moet leggen, laat staan dat je nog weet waar je het alweer hebt gelegd. Nu heb je steeds de juiste materialen aan de hand en je spaart plaats voor je plateau's, sausjes, etc...
Het mag gezegd: de riem is prachtig afgewerkt en volledig aanpasbaar (zelfs voor de oversized Californian-types) en yep: hij mag in de wasmachine bij extreem vuile toestanden! 

 

3. Een originele tafel

Enkele leuke gadgets op je tafel kunnen wonderen doen:

Gedaan met het wansmakelijke gedrag van onze opa & oma die lekker ongegeneerd hun gebit in een glas werpen... Vanaf nu kunnen wij dat ook!!! Deze hilarische ijsblok-gebitjes geven een hele nieuwe dimensie aan een lekker cool drankje... PARTY TIME !!!!!!!!!! :-)

 


Dit zijn zonder enige twijfel de "coolste" en "koelste" shotglazen die u ooit gezien heeft. Ieder drankje dat hierin geserveerd wordt is direct fris. Moet u bij vrienden naar een BBQ en weet u niet wat te geven? Dit is het ideale geschenk. En wil u direct gebruik maken van de glazen, dan kunt u ze thuis voor vertrek al invriezen.  
Verras je gasten tijdens de apero-hapjes met deze set van 18 ijzeren-look party tandenstokers... Perfect om de kaasjes en worstjes te doorboren. Het design is prachtig afgewerkt met bijhorende houten blok waar de nagels wachten op gebruik...
De mega reuze pepermolen (king pepper mill) is een gadget dat past in iedere keuken.
Iedereen vindt het wel leuk om deze in het oog springende pepermolen op tafel te plaatsen. Vooral ook door de vorm van een baseball bat... Naast deze reuze pepermolen kan niet gekeken worden. Een ideaal en origineel geschenk voor iedereen.
 

 

4. Lekker nagenieten

 

  Waarom duurde het zolang vooraleer iemand met dit lumineus idee op de markt kwam? Dit terras kampvuur voldoet zeker aan ieders eisen.
Het laat je toe om de gezelligheid op uw terras nog meer te accentueren en ook om de koelte die valt met de avond te verdoezelen door de warmte dat dit kampvuur verspreidt. In dit kampvuur is er ook een grill, dus u kunt een stukje vlees bakken of een potje koken hierop.
Zowel hout als kool kan gebruikt worden in dit kampvuur.  

Een vuurkorf met dansende draakjes is een origineel product. Het geloof dat een draak vuur spuwt, komt uit de Middeleeuwen. Vallende sterren noemde men toen ook wel draken. Het spoor dat een vallende ster trok, zag men als de vurige adem van een draak. De draken van deze vuurkorf geven een mooie vuurgloed in tuin of terras.
De draken vuurkorf is interactief; vuur vraagt aandacht en geeft warmte en spektakel. Het vuur fascineert, de draakjes geven de korf een extra dimensie.
De draken vuurkorf is gemaakt van een speciale koperhoudende staalsoort. Na verloop van tijd kleurt de korf roestbruin. Dit komt door de oxidehuid die het materiaal beschermt en voorkomt dat het verder roest. Zo geniet u extra lang van uw vuurkorf. De draakjes vuurkorf is eenvoudig zonder gereedschap in elkaar te zetten.

 


 

5. Een Originele afsluiter

Dit Sumo-wrestler pak is de grappigste verkleed outfit aller tijden! Verander jezelf in enkele seconden in een echte japanse sumo worstelaar! Gelukkig hoef je dit pak niet zelf op te blazen, met een simpele druk op de knop blaast de ingebouwde ventilator in geen tijd je pak volledig vol met lucht!
Met dit pak is het zeker lachen geblazen op een vrijgezellenavond of gewoon een leuke zomeravond. Have fun! 

Deze vliegende lampions zijn een super romantische en leuke bezigheid voor op het stand of in het park. Steek ze de lucht in 's avonds op een leuke plek of feestje en zie hoe deze mysterieuze lamp de lucht in vliegt en zijn weg gaat. De lampion vliegt 20 minuten lang door de lucht en eindigt als de brandstof op is na een minuut of 20. De lucht in de lampion zal afkoelen waardoor hij weer zal dalen en een veilige landing maakt.
Deze leuke gadgets kunnen tot 1000 meter hoog vliegen wat zeker voor een spectaculaire belevenis en show zorgt op een gezellige avond.

 

Auteur: Charlotte Houtmont