Home / Blogoverzicht / Sinterklaascadeau

Sinterklaascadeau

14/10/2010 16:44
Originele geschenken heeft een hele reeks nieuw speelgoed.  Bekijk onze sinterklaascadeaus nu!  Ben jij nog op zoek naar originele sinterklaasgeschenken?  Wacht dan niet langer en bestel nu!

Deze knalgekke springballen brengen het kind in iedereen naar boven.  Dit cadeau omvat 2 hippe springballen die genummerd zijn, een voetpomp, vlag en fluitje.  Elke bal kan je opblazen tot een maximum volume van 60 cm diameter.  Wacht op de startfluit en GO: springen maar!  Wie het eerst de finish haalt is gewonnen.   Dit is een geschenk waar de hele familie plezier aan zal beleven en een echte aanrader voor het verjaardagsfeest van jouw kinderen!    Racing springballen
 

Deze Big Bang raket heeft slechts een klein stukje krantenpapier nodig om een almachtige 'Bang' te maken! En hoe gebeurt dit?  Wetenschap, natuurlijk!

Wacht een, wetenschap is leuk!  Het enige wat je hoeft te doen is een vierkantje uit je krant scheuren , het op de top van de raket vastzetten en de raket in de lucht gooien, zo ver je maar kan!  Eens hij op zijn neus landt, zal het papier ontploffen en een verrassend luide knal maken.  Een super leuk speeltje voor buiten, zelfs in het park, de tuin of het strand!  Meer nog, alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is een stukje krantenpapier.  Dit maakt het recycleren alleen nog leuker, niet? Dus de volgende keer als je eropuit trekt voor een dag naar het park of het strand, vergeet niet om deze big bang raket mee te nemen! Deze Big Bang raket is een eindeloze bron van explosief vermaak

 Big Bang Raket
 

Wie wilde als klein meisje niet eens op een echt paard rijden? Met een zadelhoogte van 68 cm, kan je op dit paardje een reuze wandeling maken.  Deze zwarte schoonheid laat zich sturen met het hoofd en vooruitrijden doe je met de juiste zit- en beenbeweging.  Kinderen kunnen met dit paard binnen, buiten en zelfs in het park gaan rijden.  Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.  Een super cadeau voor sinterklaas!

 Speelpaard voor kinderen
 

Deze kleine chihuahua, Tinky genaamd, is het allerbeste vriendje van alle kleine meisjes.  Hij kan overal mee op stap en je kan er zelfs kleine spulletjes in steken.  Wedden dat ze dit keer haar handtasje nergens laat liggen?

 Chihuahua handtas
 Natuurlijk mag je niet met eten spelen, maar probeer dat aan een kind duidelijk te maken die alles weigert op te eten tenzij er een spelletje aan vasthangt.  Maak van het eten een leuke bezigheid met deze constructie eetset.  Dit bestek ziet er uit als super leuk speelgoed die de kinderen een super lunchtijd zal bezorgen terwijl ze hun erwtjes met de bulldozer platrijden of hun purree opgraven.  Een ideaal geschenk voor wie zijn kinderen wil leren eten met bestek op een leuke manier.     Constructie eetset
 

Deze tekenplank is uit stevig hout vervaardigd, weegt niet veel en is super handig.  Met de klem kan je het tekenpapier vastmaken.  De potlood slijper is vastgemaakt zodat hij niet verloren kan gaan.  10 kleurpotloden zorgen voor eindeloos veel tekenplezier.  Dit cadeau is heel gemakkelijk om op de tafel te leggen zodat het meubilair niet beschadigd wordt, maar is ook zeer gemakkelijk om mee te nemen in de auto en zelfs in de trein. 

 Tekenplank
Auteur: Charlotte Houtmont