Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...

Secretaressedag 5 april 2010

29/03/2010 12:43
Ben jij al gestrikt voor secretaressedag?

Secretaressedag wordt elk jaar gevierd op de derde donderdag van april.  De ideale secretaresse is de duizendpoot die altijd klaarstaat voor haar baas, manager, collega's, zakenrelaties en natuurlijk ook voor de klanten.  Het is dan ook niet meer dan logisch dat zij jaarlijks eens beloond mag worden voor haar werk.  

Zeg het dit jaar eens met een originele attentie. In onze categorie secretaressedag vind je meer dan leuke attenties die je secretaresse zullen doen glimlachen?  U zult een goeie indruk maken en zij zal dit niet snel vergeten.  Je secretaresse slaat zich het hele jaar door stress situaties en tijdsdruk, 15 april 2010 is dan ook de dag bij uitstek waar u inventief uit de hoek kan komen voor de secretaresse in uw bedrijf.  Originele geschenken helpt u graag in de zoektocht naar originele ideeën.

 

De trends voor 2010
Auteur: Charlotte Houtmont