Home / Blogoverzicht / Onderzoek Artevelde Hogeschool

Onderzoek Artevelde Hogeschool

17/02/2009 20:27
Wij bekennen schuld: achter jullie rug hebben we een algemeen onderzoeksrapport uitgevoerd ism. de Artevelde Hogeschool (Gent) met als prioriteit: "het meten van onze klantentevredenheid!".  De resultaten mogen er zijn...!!

 


Het resultaat is verbluffend en heeft ons nog meer overtuigd dat we wel degelijk voor iedereen een gepast- en origineel geschenk kunnen vinden en aanbieden: geschenken die origineel zijn, een glimlach op ieders gezicht brengen, niet teveel kosten en ècht werken!!

Voor dit onderzoek hebben we willekeurig een telefonische enquete gedaan bij 500 klanten (uit 2008) en daarnaast bij 200 klanten ter plaatse zijn geweest om de nieuwe layout & werking van onze webshop te bespreken en evalueren, rechtstreeks op hun computer... Aan allen die hebben meegewerkt, onze hartelijke dank!!

Het allerbelangrijkste?  Met TROTS melden wij jullie een klantentevredenheid van maar liefst 90% kunnen voorleggen!!  Meer nog: tot 76% van de ondervraagde klanten zegt enkel online geschenken te kopen via www.originelegeschenken.be en geen behoefte voelt om te gaan shoppen op andere webshops voor de aankoop van zijn/haar cadeaus.

Klaarblijkelijk is het voornamelijk het persoonlijk contact (bv. chat, telefoon), het vertrouwen die we met onze webwinkel uitstralen (layout, betaalmogelijkheden) en onze uitstekende service (tijdige levering) die ons onderscheidt op het internet.

Heel wat respondanten vonden het een prachtig idee om onze online shop te versterken met 2 afhaalpunten (Brugge / Ieper) en meldden ons dat dit het vertrouwen van nieuwe klanten nog zal versterken.

Nogmaals dank aan alle mensen die hebben meegewerkt aan dit onderzoeksrapport en het goede gevoel dat jullie ons hebben gegeven met dit uiterst positieve resultaat!  We gaan de uitdaging aan om het nog beter te doen in onze verdere exponentiële groei!!

Originele groet,

Charlotte Houtmont
Sales- & Services Team O.G.
----------------------------------------

Auteur: Charlotte Houtmont