Home / Zomer / Extremis Gargantua tuinmeubel

Extremis Gargantua tuinmeubel

Left
gargantua
gargantua
gargantua
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 4.000,00
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Aan de basis van de Gargantua ligt de sociale gezinsactiviteit, de “ont-moeting” (het “niet moeten”) en de ruimte voor communicatie die gecreëerd wordt. Gargantua is vervaardigd uit gegalvaniseerd metaal (draagstructuur banken en onderstel), roestvrij staal (midden tafelblad) en jatoba. De combinatie van deze materialen zorgt voor evenwicht in vormgeving, functionaliteit, comfort en kwaliteit. Hoewel ontworpen voor privaat exterieur vindt men de tafel ook vaak terug in interieur toepassingen.

Ook in openbare plaatsen wordt de Gargantua gewaardeerd. Zo werd het terras van de luchthaven van Schiphol (Nederland) ruim voorzien van Gargantua’s. Gargantua is ondertussen een “klassieker” geworden, en geniet internationale erkenning en waardering binnen het hedendaagse tuinmeubilair.

Extra info:

De tuintafel Gargantua was het eerste product van Extremis, ontworpen door Dirk Wynants (°1964), interieurarchitect en bedrijfsleider van Extremis. De verdere ontwikkeling van Extremis als bedrijf (en merk) werd gebouwd op het succes van deze creatie.

Gargantua is een multifunctioneel tuinmeubel dat standaard plaats biedt aan 8 personen (4 zitbanken). Elke zitbank kan los gehaakt worden om plaats te maken voor een rol- of babystoel. Voor kinderen wordt de bank halfhoog ingehaakt en met de banken op de hoogste positie wordt Gargantua een reuze ronde tafel voor 12 personen. In dat laatste geval — bijvoorbeeld bij onverwacht bezoek — haalt men zijn stoelen van binnen er bij waardoor de “coming together” sfeer niet verstoord wordt.

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten