Home / Zomer / Fatboy Headdemock Deluxe

Fatboy Headdemock Deluxe

Left
FatboyHeaddemock deluxe
fatboyHeaddemock deluxe
fatboyHeaddemock deluxe
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 399,00
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Deze nieuwe Fatboy Hangmat Headdemock zorgt voor uren heerlijk relaxen, slapen of luieren. Op het strand, in de tuin of misschien wel je balkon. Oorspronkelijk werd de hangmat tussen twee palen of twee bomen opgehangen, hebt u deze niet in de buurt? Geen probleem! De Fatboy Hangmat Headdemock is ook leverbaar met een standaard, welke overal te plaatsen is. De standaard is super degelijk, daarom oerstek en past perfect in de Fatboy stijl.

De Fatboy Hangmat Headdemock gaat alle fantasieën te boven! Dit is niet zomaar een canvas hangmat waar je met een beetje pech zo weer uitrolt! Dit is een hangend matras. Niet lomp en stug, maar trendy, kek en uitermate lounge proef!

De meest trendy kleuren zijn verkrijgbaar.

 Aarzel niet en bestel vlug, dan kunt u lekker luieren

Extra info: Afmetingen: 140x280cm

Ultiem relaxen in een hangmat!

De oorsprong van de hangmat gaat jaren terug! Er gaan meerdere verhalen over deze fantastische uitvinding. Zo zou het woord hangmat afgeleid zijn van het Haitische woord Hamaca, letterlijke betekenis ‘hangmak’. Sliepen matrozen in een hangmat omdat de hangmat met de golven meedeint, waardoor de zeevaarders rustig verder konden slapen. En namen Brazilianen een eigen hangmatje mee wanneer ze uit logeren gingen!

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten