Home / Uitverkocht / *** BBQ vleesdraad

*** BBQ vleesdraad

Left
BBQ vleesdraad
BBQ vleesdraad
BBQ vleesdraad
Right
Bestel UITVERKOCHT vanaf € 12,95
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Omschrijving:

Als jij niets liever doet dan barbecuen op een zonnige zomeravond, dan is deze BBQ vleesdraad iets voor jou! Deze fantastische vuurvaste draden maken het nog gemakkelijker om je vlees te grillen op zelfs de kleinste barbecue.  Omdat de draden flexibel zijn kan je ze op de BBQ leggen hoe je wilt en zo lekker veel plaats sparen voor je steaks en worsten.  Prik je vlees op de draad, leg ze op je barbecue en zorg ervoor dat het uiteinde over de rand hangt.  Dit is heel belangrijk omdat je zo het vlees kan draaien zonder je vingers te grillen.  Deze BBQ vleesdraad maakt het ook veel simpeler om je vlees te marineren. Je kan ze in een kleine pot leggen en erna makkelijk uithalen zonder je handen vuil te maken.   

 

Vergeet al die BBQ steekpennen die je ook gekocht hebt want de geschiedenis van de BBQ is voorgoed herschreven met deze ultieme gadget! De meeste prikkers zijn snel geroest, deze vleesdraad helemaal niet omdat hij gemaakt is van roestvrij staal wat ervoor zorgt dat ze niet alleen veel langer meegaan, maar ook dat ze geen warmte doorgeven waardoor je je handen minder snel zult verbranden.  Hoe meer we zeggen over houten stokjes, hoe beter dachten we.. Je kan ze niet herbruiken, ze kunnen snel brand vatten en probeer je vlees eens van het stokje te halen zonder ongelukken in je bord!  Wie brengt immers reserve kleren mee naar een BBQ? De BBQ vleesdraad zal jouw BBQ tot een beter einde brengen!  

 

 

Extra info:

Inhoud:

 

  • 2 BBQ vleesdraden gemaakt uit roestvrij staal
  • Kan meer dan 2 keer zoveel vlees op geprikt worden dankzij zijn flexibel design waardoor je ook veel plaats spaart op je BBQ
  • Mag in de vaatwas
  • Afmetingen: 78,75 (lengte) x 3,8 cm (lus)  

 

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.