Home / Top 20 'most wanted' / Deluxe Feel Good & Look Well arrangement

Deluxe Feel Good & Look Well arrangement

Left
deluxe Feel Good & Look Well arrangement
deluxe Feel Good & Look Well arrangement
Deluxe Feel Good & Look Well arrangement
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 600,00
OP VOORRAAD
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving: Wie is hiervoor niet enthousiast: een dag lang pure verwennerij ondergaan door professionele handen en met hoog kwalitatieve producten.

We bieden u een grote, gezonde waaier aan van Westerse en Oosterse behandelingen die tevens ontspannend en verjongend werken. Waaronder ondermeer een lichaamspeeling, een voetmassage, een relaxerende massage van rug en hals, een energetische kleipakking, een gezichts- en décolletéverzorging en nog veel meer.

U leert ook kleuren en stijlen combineren en merkt algauw dat er goed uitzien best eenvoudig is wanneer u met enkele dingen rekening houdt.

Tenslotte wordt ook nog uw kapsel en maquillage (manicure voor de heren) bijgewerkt door een deskundige kapper-stylist.

U ondergaat een hele mix behandelingen die u zullen doen voelen als herboren.
... u ziet er niet alleen goed uit, maar voelt zich ook prima!

Kijk ook eens naar onze Complete Make-over.
Extra info:

Details

Deze activiteit omvat: ·          Halve dag durend `new-look` arrangement: bevat een half uur kleuradvies, een half uur stijladvies, een maquillage in uw kleuren (manicure voor de mannen) en een nieuwe haarsnit.·          Sessie image consulting. ·          Ontvangst met champagne. ·          Lichaamspeeling.·          Voetmassagebad.·          Relaxerende massage van rug en hals.·          Energetische kleipakking goed tegen cellulitis, stress en vermoeidheid. ·          Een gezichts- en décolletéverzorging.·          Een `steamy wonder` beurt of aquamassagebad.·          Verkort kleur en stijladvies met tips voor shopping .·          Maquillage voor haar of manicure voor hem.·          Haarsnit (knippen en brushen) bij kapper-stylist.

·          Bio-maaltijd over de middag.

Plaats
West Vlaanderen.

Wanneer
Elke dag/weekend, op afspraak.
Totale duur van de activiteit: 9u tot 16u.

Nota
Samen met uw voucher ontvangt u een document “Goed om weten” met enige nuttige informatie. Om  u exclusiviteit en een uiterst persoonlijke behandeling te kunnen garanderen, kan dit arrangement slechts voor 1 persoon per dag worden aangeboden.
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten