Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Sport & Reizen / The very intelligent Pocket (VIP)

The very intelligent Pocket (VIP)

Left
The very intelligent Pocket (Vip)
The very intelligent Pocket (Vip)
The very intelligent Pocket (Vip)
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 30,00
OP VOORRAAD
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Wie de straat op wil met een grote tas, kan zich maar beter goed organiseren! Probeer maar eens je treintickets of sleutels te vinden. Niet goed voor de zenuwen!!!

Vrouwen verwisselen ook graag van handtas. Zonder gestructureerde verhuis van al je spulletjes van de ene tas naar de anderen, kom je soms voor een verrassing te staan of zelfs voor een gesloten deur.

Very intelligent pocket maakt voorgoed een einde aan de vergeten sleutels en busabonnementen. Dankzij dit kleine tasje kan de hele inhoud in minder dan twee seconden verhuisd worden.

Extra info: Afmetingen: 22 x 15 x 6 cm
wasbaar op 30°
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten