Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Sport & Reizen / * Cush n Shade

* Cush n Shade

Left
* Cush n Shade
* Cush n Shade
* Cush n Shade
Right
Bestel UITVERKOCHT vanaf € 24,99
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Als je lekker naar het strand of naar het park gaat neem je natuurlijk zonnebrand mee, een handdoek, zwembroek of bikini en de Cush n Shade! De wat? Een must-have voor de zomer! De Cush n Shade is een inklapbaar kussen met soort afdakje waardoor je lekker in de zon kan liggen maar niet met je gezicht in de volle zon. Ideaal vinden wij.

Je kunt nu lekker bruin worden in de zon en gemakkelijk een boek lezen zonder dat de zon hinderlijk in je gezicht schijnt. Het meenemen is ook erg makkelijk door zijn geringe gewicht en het hengsel.

Eigenschappen:

  • Afmetingen: 40x47cm
  • Gewicht: slechts 900 gram!
  • Makkelijk mee te nemen

De Cush n Shade wordt geleverd in de kleuren: rood, groen of blauw.

OPGELET: Dit artikel is voorlopig uitgeput!!! Tot op heden is het niet gekend wanneer het product terug aangeleverd zal worden.

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten