Home / Sport & Reizen / Antworks

Antworks

Left
Antworks
Antworks
Antworks
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 24,95
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Het 'Ant works' concept is in feite ontwikkeld door NASA. Het idee was om een mierenkolonie mee te nemen zodat astronauten het gedrag van insecten kon controleren in een gewichtloze omgeving. Waarom?? Wij hebben er alvast geen flauw idee van, maar ze moesten toch iets bestuderen terwijl ze in de ruimte zwabberen?!  Maar wat belangrijker is, NASA haar verlies is onze winst, WANT de gel-achtige habitat dat zij hebben uitgevonden is nu beschikbaar ter ondersteuning van het 'ant life' op aarde. Of meerbepaald, op ons bureel of keuken ;-)

De 'Ant works' aquarium is gevuld met een hoogwaardige (eetbare - althans voor de mieren!!) gel waarin je bovenaan 4 kleine gaatjes maakt opdat het tunnel graafwerk kan beginnen.  Nu is de tijd rijp om in jouw tuin een 15-tal mieren en je eigen mierenkolonie op te richten!! :-)  Na enkele dagen zal je al een prachtig tunnelnetwerk zien die de mieren uitgraven... 


Extra info:

De 'Ant works' aquarium vergt een minimaal onderhoud.  Door het feit dat de aquarium een veilige en voedingswaardige (die gel, weet je nog?) omgeving herbergt, is op maandelijkse basis de mieren wat verse lucht geven het enige wat jij moet doen!

STELLING

Mieren zijn één van de oudste bestaande rassen op aarde.  Zoals haaien zijn zij nog weinig verder ontwikkeld in de laatste miljoenen jaren. Waarom evolueren als het mierenras (momenteel geschat aantal: 1 Quadrillion) reeds een perfecte dierensoort zijn?? Thanks God ;-) we zijn U héél dankbaar!!

De acryl aquarium meet 14x 16,5x 3cm.  De gemiddelde levensduur van de mieren in de aquarium bedraagt 6 maand, waarna je gewoon de gel weer hergebruikt om je nieuwe kolonie te starten!

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten