Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Secretaressedag / Plug Mug Koffiemok

Plug Mug Koffiemok

Left
Plug Mug Koffiemok
Plug Mug Koffiemok
Plug Mug Koffiemok
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 10,95
OP VOORRAAD
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Heb je er ook zo'n hekel aan dat mensen telkens jouw mok gebruiken? Het klinkt u wellicht bekend: je wilt net een kop koffie zetten en ziet dat je mok ongewassen is achtergelaten door een collega van je.

Je mok elke keer meenemen naar huis is niet echt praktisch, dus wees je collega's te slim af dankzij deze mok met een plug.

Ben je klaar met je mok, trek je de plug eruit en de mok zal onbruikbaar zijn voor anderen. De plug kan als sleutelhanger eenvoudig worden meegenomen... Je kan hem natuurlijk handig wegstoppen in je bureau, maar sssst!! Vertel het je collega's niet!! ;)

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten