Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Valentijn geschenken / Vinturi wijn ontluchter

Vinturi wijn ontluchter

Left
Vinturi wijn ontluchter
Vinturi wijn ontluchter
Vinturi wijn ontluchter
Right
Bestel UITVERKOCHT vanaf € 49,95
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Laat jouw wijn ademen en er ontstaat een intensievere smaak, een intensere kleur en de aroma wordt versterkt. Een wijn van hogere klasse waar je nog meer van geniet, alleen de vrijkomende aroma's prikkelen de zintuigen al als nooit tevoren. Genieten van een glas wijn was al heerlijk, maar na het decanteren blijft de ervaring van de wijn je ongetwijfeld nog beter bij. Nog nooit was jouw wijntje zo smaakvol en intens. Alleen de vrijkomende aroma's prikkelen je zintuigen al op een zeer aangename manier. Haal het allerbeste uit je wijn en zorg ervoor dat je de Vinturi Premium Wijndecanteerder in huis hebt. Zorg hiermee voor een fijnere wijn en een langer moment van genieten. Schenk je wijn direct door de decanteerder, laat haar ademen en ervaar het verschil!

Het principe van de Vinturi Premium Wijndecanteerder is heel simpel. Alles wat je moet doen is de decanteerder boven het glas houden en de wijn hier doorheen schenken. Het gaat snel, het is makkelijk, maar bepaalt een wereld van verschil. Schenk de wijn  niet in een glas, maar door de decanteerder in een karaf om kant en klare gedecanteerde wijn aan tafel te serveren. Samen met de wijndecanteerder ontvang je een druppelvanger en een luxe reis-etui. Naast de Vinturi Premium is er de Vinturi Deluxe. De deluxe editie heeft een prachtige standaard, afgemaakt met rasterwerk basis die eventuele druppels opvangt. Je zet het glas of de karaf onder de standaard en schenkt de wijn door de wijndecanteerder.

De wijndecanteerder en de standaard van de deluxe editie zijn vaatwasser bestendig. De reis etui is wasmachine bestendig. Hiermee wordt je naast heerlijke wijn ook van alle gemakken voorzien. Zorg voor de heerlijkste, fijnste wijn waar je langer van geniet en die je ongetwijfeld bij blijft. Zorg dat je een Vinturi Wijndecanteerder in huis hebt en geniet voortaan van vollere, luchtigere, intensere wijnsmaken!

Inhoud Vinturi Deluxe:

  • Wijndecanteerder (ontluchter);
  • Druppelvanger;
  • Standaard;
  • Luxe reisetui.
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.