Home / Valentijn geschenken / MSN I-buddy Devil

MSN I-buddy Devil

Left
I-buddy Devil
MSN I-Buddy
MSN I-Buddy
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 12,90
OP VOORRAAD
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

De i-Buddy is de overbekende msn-avatar die we allemaal zien als we Windows Live Messenger of MSN Messenger gebruiken, alleen is deze dan echt!! Eénmaal aangesloten op je PC (via USB), laat je i-Buddy maar al te duidelijk weten wanneer je vrienden online zijn.

De i-Buddy is ong. 7cm groot en reageert op msn-berichten door te flapperen met zijn vleugels, te schudden met zijn lichaam of door verschillende kleuren licht te laten knipperen, afhankelijk van de gebruikte emoticons. Je kunt zelf instellen op wel vrienden hij wel moet reageren en op welke juist niet ;-)! Met een handige clip is de MSN i-Buddy te bevestigen aan het scherm van je laptop of je kunt de i-Buddy ook gewoon op je bureau zetten.

Ga je MSN'en, dat doet je i-Buddy mee. Stuurt één van jouw MSN-buddy's je bv. een smiley, dan wordt het mannetje rood en paars en draait zijn lichaam. Als i-Buddy op een boze emoticon reageert krijgt je MSN i-Buddy een rood hoofd, draait zijn lijf en flapperen zijn vleugels agressief. Bovendien kan je de MSN i-Buddy zelf zo programmeren dat hij jouw persoonlijke MSN-taal herkent.

Vanaf nu kun je dus van een afstand zien of er iemand online komt door je i-Buddy voor Windows Live Messenger in de gaten te houden, zonder dat je voor de PC moet blijven zitten, want de i-Buddy begint met zijn vleugeltjes te klapperen bij ieder nieuw binnengekomen bericht. Deze MSN gadget is super leuk om te hebben voor alle msn-ers, zowel jong als oud. De i-Buddy wordt nu geleverd met de Nederlandstalige software en handleiding!!

Extra info:
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten