Home / Richt je kot in / T-qualizer 3D T-shirt

T-qualizer 3D T-shirt

Left
T-qualizer 3D T-shirt
T-qualizer 3D T-shirt
T-qualizer 3D T-shirt
Right
Bestel UITVERKOCHT vanaf € 24,99
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Jezelf in 'the spotlight' plaatsen was nog nooit zo simpel... Dit T-Qualizer T-shirt is de opvolger van onze vorige 'Geek chic' & 2D equalizer shirts, en nu 'all-techno-3D'! In het shirt zelf zit een compacte electro-lichtgevende sturing die via een sensor de muzieksterkte in de omgeving meet.  Van zodra de muziek begint te spelen in het café, club, bar of zelfs bij je thuis, beginnen je equalizers op je borst mee te dansen... En jij waarschijnlijk ook?  

Dit coole & funky t-shirt is verkrijgbaar in small, medium, large and extra-large!  En voor de moeders onder ons: voor het wassen maak je de batterijen los en *hup* een klein handwasje. Klaar voor het volgende feestje!!! 

LED up, folks!!!

Extra info:

De T-Qualizer is gemaakt van 100% katoen. Het paneel wordt van stroom voorzien dankzij een klein batterijdoosje die je gemakkelijk in een ingebouwd zakje in de T-shirt kan steken.

Eigenschappen:

  • T-shirt met verlicht paneel (zwart katoen)
  • Het paneel wordt gevoed door 4 AAA-batterijen (niet meegeleverd). Deze stop je in een klein plat doosje en hang je in het onzichtbare zakje onderaan de T-shirt
  • Voorzien van aan- en uitknop
  • Knop om de geluidsgevoeligheid aan te passen
  • Bij voorkeur handmatig te wassen
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.