Home / Richt je kot in / Koelkast Mens erger je niet

Koelkast Mens erger je niet

Left
koelkast spel
Ludo game
mens erger je niet
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 10,99
OP VOORRAAD
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Mens-erger-je-niet is een bordspel dat geldt als het meest gespeelde spel in de wereld.

Deze versie is de MAX! U speelt wanneer u zin hebt en in de keuken vertoeft, hebt u geen tijd meer om verder te doen, dan kunt u het bijhorende blokje laten aantonen wiens beurt het is.

 

Extra info:

Spelregels
Bij dit spel heeft iedere speler vier pionnen die een ronde over het bord moeten maken om veilig op een van de "eindpuntcirkeltjes" te raken. Elke speler heeft pionnen met een andere kleur. De spelers gooien om de beurt met een dobbelsteen en mogen een pion het aantal stenen verplaatsen dat de geworpen dobbelsteen aangeeft. Wanneer een zes gegooid wordt, moet men verplicht een nieuwe pion in het spel brengen en men mag nog een tweede keer gooien. Wanneer een pion op een cirkeltje komt waar al een pion van een medespeler staat, dan wordt deze geslagen en kan deze pas weer aan het spel deelnemen als de speler met die kleur een zes gooit.

Aangepaste Spelregels
Veel mensen spelen dit spel met aangepaste regels. De spelregels geven aan dat wanneer er minder dan vier of zes mensen spelen, iemand met twee kleuren hoort te spelen. Dit wordt weinig gedaan. Anderen staan toe dat een pion ook achteruit mag slaan. Ook staan sommigen het toe dat er binnen de "eindpuntcirkeltjes" gemanoeuvreerd wordt, anderen staan dit niet toe.

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten