Home / Alle producten / Tape Express

Tape Express

Left
Tape Express
Tape Express
Tape Express
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 65,00
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Bij een zekere generatie liggen de oude cassettes nog steeds ergens in de kast onder een dikke laag stof.  De kick om elke week de muziek van de TOP 30 op te nemen en vooral de eindeloze frustratie om het gepraat en de reclame tussen de liedjes niet op cassette mee op te nemen zullen vele mensen nog wel herinneren.  De manier waarop we muziek opnemen is in de loop der jaren veel veranderd, maar wat moet je doen met al die oude cassettes en al die mooie herinneringen?   

Met deze Tape Express kan je al je muziek op cassettes overzetten op je computer via een usb kabel. Speel de liedjes die je vroeger nauw aan het hart lagen opnieuw en zet ze om in MP3, die kan je gebruiken in je Itunes bibliotheek, je Ipod, MP3speler en je kan ze ook op CD branden.  Het toestel kan je opladen via USB of met onze goede oude vriend, de AA batterij.  Hoe makkelijk is dat?

De Tape express heeft het nostalgisch design van een oude tape recorder, maar is compact zodat hij overal mee kan.  Hij werkt net als de oude Walkman.  Je kan de audio output gebruiken om in je HI-FI of een ander audio toestel te pluggen.

Dit is een fantastische gadget met retro look die er in slaagt de klok even terug te draaien naar die goede oude tijd waar jij met je tennis raket gitaar de woonkamer ronddanste.  Een super cadeau voor veertigers en ouder.

 

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten