Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Alle producten / * PROMO * Het Vaginaboek

* PROMO * Het Vaginaboek

Left
het vaginaboek
het vaginaboek
het vaginaboek
Right
Bestel UITVERKOCHT vanaf € 19,95
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Omschrijving: Goedele Liekens bindt in Het vaginaboek de strijd aan tegen het Grote Zwijgen over de vagina. Te veel vrouwen weten niet hoe ze daar beneden in elkaar zitten en Liekens wil daar iets aan doen. 'Adieu angst' en 'voelen is leuk'.

Ze heeft er een verrassend en mooi boek van gemaakt, was het eerste wat door mijn hoofd flitste. Mijn exemplaar geurde nog naar het plastic van de kaft, roze plastic, roze zoals het plekje waarover Goedele Liekens' vaginaboek gaat. "Het is eigenlijk heel impulsief begonnen," schrijft ze in haar inleiding. Liekens had de resultaten gelezen van een Amerikaans onderzoek naar de houding van vrouwen tegenover hun vagina. "Eerlijk gezegd, die resultaten waren bedroevend. Hou je vast: negen op de tien vrouwen schamen zich voor hun vagina, de helft is ervan overtuigd dat ze er te weinig over weet, een kwart heeft moeite om erover te praten en een kwart heeft haar eigen vagina nog nooit met een spiegeltje bekeken... Dat betekent dat een op de vier vrouwen niet eens weet hoe ze er daar beneden uitziet!" Hier is werk aan de winkel, besloot Liekens.

Aan de ontstaansgeschiedenis van het negatieve vaginabeeld besteedt ze geen aandacht, al merkt ze terloops op dat vroeg-christelijke schrijvers niet gecharmeerd waren van heidense vaginagewoontes. "Zij vonden al die blote vagina's obsceen en zijn er mee de oorzaak van dat vrouwen die zich open en bloot vertoonden al snel in de categorie 'hoer' of 'slet' belandden." In dit boek is weinig ruimte voor het verleden. Er wordt vooral aan een betere toekomst gewerkt.

Dit boek is momenteel niet op voorraad, bij de uitgeverij ook niet, er is geen duidelijkheid omtrent de juiste leveringstermijnen.

Extra info: Relaese datum :    20-04-2006
Referentie :          907769241X
Platform :             BK
Uitgever :             Unieboek bv / Standaard Uitgev
Talen :                  Nederlands
Taal verpakking :   Nederlands
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.