Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Alle producten / Fatboy Catbag

Fatboy Catbag

Left
fatboy Catbag
Catbag - Groen
fatboy Catbag
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 69,00
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Voor uw teergeliefde kat hebben we deze leuke Fatboy Catbag, het ideale kussen om voor uw kat van de ideale nachtrust te voorzien .

De Catbag is gemaakt van een sterke Nylon stof en is heel eenvoudig te reinigen. Het nylon absorbeert geen vocht, stof en geurtjes zodat de catbag steeds zonder hinder in uw woning kan liggen.

Hier te verkijgen in een grote verscheidenheid aan kleuren. De Fatboy wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt en binnen de 28 dagen bij u thuis geleverd.

Ametingen:
 65 cm doorsnede

Uw kat lag nog nooi zo zacht.

 

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten